Lektion, träning, uteritt m.m

Rådgivning på distans

Som C-tränare i distansritt erbjuder jag regelbunden coachning på distans för mina kunder på annan ort med ett fast månadspris. 


Jag hjälper till med tränings- och tävlingsupplägg, följer upp hur det går i träning och tävling, bollar idéer och ger råd gällande utrustning, foder m.m. Fokus även på att peppa och ge den där extra pushen man kan behöva ibland. 


Tack vare dagens teknik går det att dela sina träningspass för att jag som tränare enkelt ska kunna följa upp hur det ser ut. Dessutom finns det idag bra appar där jag som tränare kan hålla lektion över nätet.


Vi håller kontakten och stämmer av 1-2 gånger/månad via telefon, Skype eller i text (om man föredrar det). Självklart är du som elev alltid välkommen att kontakta mig om frågor dyker upp längs vägen.

Utöver min C-tränarutbildning har jag flera utbildningar inom mental träning och coachning, samtalsrådgivning (bland annat motiverande samtal och KASAM), kost och annan friskvård.


Pris: 600 kr/månad för en häst

850 kr/månad för två hästar

Distansträning

Jag hjälper dig med praktiska och teoretiska tips för distansritt. Sporten erbjuder härliga naturupplevelser och är ett bra komplement till andra grenar. Rid på egen häst eller hyr av mig.


Pris: 450 kr/timme (ev hyra av häst tillkommer)


Horsemanship & kommunikation

Hjälp med problemlösning, inridning eller att stärka kommunikation mellan häst och ryttare genom horsemanship.


Pris: 450 kr/timme 

Inridning/tillridning

Hjälp med inridning och utbildning av häst.

Priset är per vecka i mitt stall, inklusive grovfoder, stallströ, skötsel och träning.


Pris: 1625 kr/vecka

         6500 kr/månad

Konditionsträning

Jag hjälper dig att träna din hästs (och din) kondition genom teoretisk och praktisk coachning. Passar bra om man vill ha hjälp att komma igång från grunden eller komma vidare där man är.


Pris: 500 kr/timme

Mental träning (t.ex vid ridrädsla)

Jag ger dig redskap, trygghet och "rätt tänk" för att t.ex våga rida igen efter en olycka. Jag hjälper även till med annan mental coachning, både praktik och teori.


Pris: 450 kr/tillfälle (inklusive hästhyra)


Uteritt under ledning

Uteritt på lånad häst (ingår i priset) under ledning. Passar dig som vill komma ut i naturen till häst på ett lugnt och härligt sätt.

Ridvana krävs.


Pris: 500 kr/person (ca 1,5 timme)

Hälsopedagog Häst & Människa


Avstånd från Stockholm: 70 km

Avstånd från Uppsala: ~47 km

Avstånd från Arlanda: ~30 km


Mail: josefinblomlugn@gmail.com

Telefon: 0722510880

© Copyright. All Rights Reserved.