Produktinfo Razersko

Produktinfo Razersko


  • Razerskor är tillverkade i det slitstarka materialet borium, samma material som bland annat används i grävmaskinständer. Materialet är flexibelt och följer hovens rörelser genom att vidgas och fjädra tillsammans med hoven på ett naturligt sätt (tillskillnad från järn- eller aluminiumskor). Om Razer är gymnastikskor motsvarar järnskors funktion densamma som träskor - hur lätt är det att springa med sådana?
  • Razer är lättare än andra skor och ger ett mer vägvinnande steg med minskad risk för mjölksyra. En hästhov glider naturligt i landningsmomentet, vilket minskar belastningen på hoven. Razer är tunn och tåriktad vilket gynnar denna funktion. Järn- och aluminiumskor har inte denna funktion utan minskar istället glidet och ökar genom detta skadar hästens leder och senor.
  • Razer är konstruerad för att vara så lik en barfotahov som möjligt. Skon har en smal greppkant för att lätt kunna sjunka ner i underlaget, precis som en barfotahov. Den smala kanten gör det dessutom svårt för snö att fastna på vintern och skon kan därmed användas utan snösulor.
  • För mer utförlig information om ProPad går det bra att kontakta någon av oss bakom företaget. Kontaktinformation finns under fliken "Om oss".
  • Razerhorse hemsida finns mer omfattande information, filmer och forskning om produkterna.

Fler instruktionsvideos hittar ni här.

Mer information om produkten finns på hemsidan Razerhorse.se

Josefin Blom Lugn

josefinblomlugn@gmail.com

+46722510880