Övriga tjänster

Övriga tjänster

Föreläsning

Jag erbjuder föreläsningar kring hästar och distansritt från nybörjare till mer avancerad nivå. Det kan t.ex handla om träning, tävling, utrustning, tips för att börja med distansritt m.m. Vid intresse för att boka en föreläsning får man gärna kontakta mig för att diskutera upplägg.

 

Pris/föreläsning á 1,5-2 h:

1500 kr inkl. moms

 

Pris gäller för hela föreläsningen= kan delas mellan varje deltagare. Om föreläsningen hålls på annan ort kommer vi överens om reseersättning för min del (ordinarie pris 18,5 kr/mil).

 

Samtalsrådgivning för ryttare

Jag erbjuder samtalsrådgivning med inriktning på ryttare. Jag individanpassar samtalet och har en vägvisande roll, där jag och min klient tillsammans kommer fram till svaret på de frågor som ställs. Det kan t.ex handla om problemlösning, stresshantering, mental träning, målformulering m.m.

 

Pris/timme:

500 kr inkl. moms

 

Träningsplan - Prova på-120 km

Jag erbjuder hjälp med träningplan genom att individanpassa tips, träningsschema, löpande kontakt och återkoppling, samt coachning för dig och din häst. Hjälp med planering av tävlingsterminen erbjuds också.

 

Pris:

2700 kr/år

 

Känner du att du vill ha hjälp med något annat? Tveka inte att kontakta mig för att se om vi kan komma fram till en lösning.

 

 

 

Boka/ställ frågor genom formuläret nedan, alternativt via telefon: +46722-510 880

 
 
 
 
 

Josefin Blom Lugn

josefinblomlugn@gmail.com

+46722510880